Članci

Insekti predstavljaju ozbiljan izazov za voćnjake, povrtnjake i staklenike širom sveta. Jedan od efikasnih načina za zaštitu useva od štetnih insekata su mreže protiv insekata. Ove mreže su postale popularan izbor među poljoprivrednicima zbog njihove praktičnosti i efikasnosti.

Krtice su često izvor frustracije za baštovane, uništavajući travnjake i vrtne površine. U potrazi za efikasnim rešenjem, mnogi se okreću mrežama kao preventivnom merom.

Niskoparopropusne folije predstavljaju visokotehnološki materijal koji pruža efikasnu zaštitu i optimalnu regulaciju vlažnosti unutar krovnog sistema.

Krovne membrane su ključni početni materijal za kose krovove, pružajući neophodnu zaštitu od atmosferskih uticaja. DACHOWA krovne membrane predstavljaju vrhunski izbor za održavanje vašeg krova suvim i funkcionalnim. Evo zašto su tako važne:

Visoka i uniformna propustljivost pare

Jedna od glavnih prednosti DACHVENT 100 krovne membrane je njezina visoka i uniformna propustljivost pare. Ova karakteristika omogućava optimalnu cirkulaciju zraka ispod krova, što doprinosi očuvanju zdravlja same konstrukcije.